Meet the team

DaktaHRi werd in 2022 opgericht door vier partners, die samen bijna 100 jaar ervaring in payroll vertegenwoordigen, zowel binnen de overheid als in de privésector. Ze vertellen u graag waar zij het verschil maken voor uw organisatie.

Karin Van Bortel

Karin startte als kersvers afgestudeerd handelsingenieur bij SD Worx, waar ze door de jaren heen alle facetten van de loonadministratie leerde kennen.

"Met die ervaring kan je een stuk breder kijken dan het puur technische en echt vanuit de klant redeneren. Want er kan veel in SAP, maar daarom is het nog niet de juiste oplossing voor de organisatie. Mijn economische achtergrond komt me dan weer goed van pas bij het aansturen van post-payroll processen, zoals de aangiftes bij de fiscus en de RSZ, de link met de boekhouding en de algemene bedrijfsvoering en zelfs de opmaak van de loonbrieven. Ik benader de zaken daarbij graag met een nuchtere, pragmatische kijk – keep it simple is mijn devies."

Paul Vanhout

Na een carrière in de bouwsector, gooide Paul het over een heel andere boeg en dook hij als burgerlijk ingenieur in de wereld van ICT en HR.

"Door de jaren heen leerde ik het hele payrollproces van binnen en van buiten kennen – van tijdsregistratie tot de eigenlijke berekening, van input tot naverwerking. Die helikopterview gebruik ik om de loonadministratie bij onze klanten in zijn geheel te evalueren – wat zijn de workflows, welke processen kunnen we stroomlijnen, waar kunnen we tijd besparen, hoe kunnen we fouten vermijden? Mijn ervaring heeft me geleerd dat er in elke organisatie nog heel wat ruimte voor verbetering is. En dat potentieel willen we met DaktaHRi waarmaken."

Jan Vandenbroucke

Jan startte zijn carrière met het bestrijden van de millenniumbug bij Colruyt en stond er ook mee aan de wieg van Collect & Go.

"Als kind was ik al gefascineerd door computers en nieuwe technologieën – op mijn twaalfde was ik al aan het programmeren. Vandaag duik ik nog altijd graag diep in de technische kant van de payroll, maar ik gebruik mijn jarenlange ervaring met de business om een product neer te zetten dat een echte meerwaarde biedt voor klanten. Want je kan een fantastisch systeem hebben, maar als niemand het kan gebruiken is het een zinloze oefening. Tegelijk kijk ik nu al uit naar wat we met artificiële intelligentie of chatbots zouden kunnen doen in een payroll omgeving. Want het is duidelijk dat jonge mensen iets helemaal anders verwachten van user interfaces dan onze generatie."

Dirk de Bruijne

Dirk startte zijn carrière bij Universiteit Antwerpen en begeleidde sedertdien tientallen bedrijven en organisaties, eerst als consultant bij SD Worx, daarna als onafhankelijk freelancer.

"Ik doorliep zowat alle mogelijke rollen die je kan bedenken: aanvankelijk werkte ik vooral op onderhoud en updates, maar gaandeweg leidde ik verschillende grote implementatietrajecten in goede banen. Voor IKEA gaf ik dan weer workshops en opleidingen aan payroll-medewerkers over heel Europa. Vandaag plaats ik mij graag als onafhankelijk expert aan de kant van de klant, met een scherpe analyse van hun noden en een kritische kijk op de oplossingen die leveranciers voorstellen. Ik ben ervan overtuigd dat elke organisatie die externe blik goed kan gebruiken."